Gå til hovedinnholdet

Personvern

E.A. Smith AS, som eier og driver Bygger’n-kjeden, er åpen om de personopplysningene vi samler inn om deg, og om hvordan disse personopplysningene brukes. Deltakelse i Sløydmillionen i regi Bygger’n skjer i henhold til bestemmelsene i denne personvernerklæringen. 

Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som deltar i Sløydmillionen med å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvor de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker. Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere eller deltakere i Sløydmillionen, som erklæringen dekker.

1. Ansvar

E.A. Smith AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Har du som deltaker spørsmål om personvern kan disse sendes til sloyd@byggern.no.

2. Informasjonen vi samler inn

Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Vi samler inn dine personopplysninger for å kunne gjennomføre aktiviteter som har positiv verdi for deltakerne. Ved å registrere deg i konkurransen samler vi inn følgende opplysninger om deg: 

  • Navn 
  • Adresse 
  • E-postadresse 
  • Telefonnummer 

 3. Hvordan vi behandler dine personopplysninger 

Bygger’n samler dine personopplysninger for å finne sløydprosjekter som fortjener bidrag fra Sløydmillionen. Opplysningene vil lagres så lenge Sløydmillionen varer. Vi benytter kun dine personopplysninger til å kunne kontakte deg.

4. Sletting av personopplysninger

Bygger’n vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig å beholde for den tjenesten eller aktiviteten som skal gjennomføres.

5. Deling av informasjon til tredjeparter

Bygger’n utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter, utover det som vi til enhver tid er pålagt i lov å utlevere. For å levere våre tjenester benytter vi oss av databehandlere som behandler personopplysninger kun etter Bygger’ns instrukser. Vår bruk av databehandlere er regulert i databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven og personvernforordningen.

6. Dine rettigheter

Som bruker av tjenestene til Bygger’n har du rett til å forespørre oss innsyn i personopplysningene, som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. 

Bygger’n behandler dine personopplysninger til tjenesteformål på bakgrunn av din deltakelse i konkurransen. Informasjon om deg brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake av deg. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket. 

Dersom du mener Bygger’n ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

7. Informasjonskapsler

Sløydmillionen.no/sloydmillionen.no bruker informasjonskapsler, også kjent som cookies. Informasjonskapsler på Sløydmillionen.no/sloydmillionen.no brukes til å samle informasjon anonymt, for eksempel til nett- og brukerstatistikk. 

Ved å besøke og benytte deg av Sløydmillionen.no/sloydmillionen.no samtykker du samtidig til denne bruken. Sløydmillionen.no/sloydmillionen.no bruker ikke informasjonskapsler til å samle inn personlig, identifiserbar informasjon om deg. 

Vår bruk av informasjonskapsler bidrar til å bedre din brukeropplevelse, og gjør at vi kan lage bedre nettsider for deg som besøkende. 

Sløydmillionen.no/sloydmillionen.no bruker Google Analytics for å analysere bruken av disse nettsidene. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv. 

Følgende Cookies kommer fra Google analytics:

_ga: Har en utløpsdato på to år og brukes til å skille brukere i Google Analytics. 
_gat: Har en utløpsdato på et minutt og brukes til å begrense antall forespørsler til Google Analytics. 
_gid: Har en utløpsdato på 24 timer og brukes til å skille brukere i Google Analytics. 

Vi har implementert Google Tag Manager (GTM) for å håndtere all samling av data knyttet til analyse av nettsiden, slik som Google Analytics. I GTM ligger det også pixler for annonsering av sløydmillionen hos Meta, Snapchat og Xandr. Dette gjelder kun annonser knyttet til informasjon om sløydmillionen, utdelinger og søknadsfrister. 

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.